Barča: Žoao Feliks postavio rekord za svoju budućnost

Barča: Žoao Feliks postavio rekord za svoju budućnost

Pozajmljen Barsi ove sezone od strane Atlético de Madrida, Žoao Félix (24 godine) ne zna gde će igrati sledeće sezone. Portugalski napadač je statistički imao mešovitu sezonu sa Kataloncima (10 golova, 7 asistencija na 44 utakmice), ali i dalje želi da nastavi u FK Barselona. Trenutno u reprezentaciji, Žoao Félix je ponovo potvrdio svoju želju da ostane.

« Na pozajmici sam, to ne zavisi od mene. Moj plan je jasan, volim Barselonu i želim da ostanem tamo. Zavisi od nekoliko faktora, pa da vidimo šta će se desiti „, objasnio je portugalskim medijima. Žoao Félix i dalje ima ugovor do 2029. sa Kolhonerosima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.