Amin Černi žudi za dva španska kluba

Amin Černi žudi za dva španska kluba

Pod ugovorom do juna 2025. godine i veliki arhitekta velike sezone Stade Lavallois, sedmi u Ligi 2 u sezoni 2023-2024, Amin Čeri (22 godine) logično privlači interesovanje nekoliko sati pre početka prozora letnjeg transfera. Levi bek Tangoa, tunišanski internacionalac, trenirao je u pariskom FC- u, zaista je na nišanu dva španska tima prema našim poslednjim informacijama. Tako je Real Valjadolid sveže promovisan u La Ligu, a Espanjol je na osmatračnici pariskog roda, autor je 5 golova na 40 mečeva u svim takmičenjima.

Ipak, prema našoj indiskreciji, ponuda koja se procenjuje na između 500.000 i milion evra uskoro bi mogla da stigne na sto uprave Lavala. Značajna suma za tim koji će gledati da potvrdi dobre dispozicije viđene ove sezone. Koga smo kontaktirali, njegov savetnik je potvrdio interesovanje dva španska kluba, takođe precizirajući da franko-tunižanin ima dobar rejting popularnosti u Francuskoj. Rešen da napravi novi korak u svojoj mladoj karijeri, Amin Čeri bi mogao da bude na iskušenju zbog novog uzbudljivog izazova u narednim nedeljama…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.