Real Madrid izabrao svoju sledeću zvezdu posle Kajlijana Mbapea

Real Madrid izabrao svoju sledeću zvezdu posle Kajlijana Mbapea

Real Madrid je zadao udarac potpisom Kajlijana Mbapea ovog leta, pošto su već žestoko pogodili privlačeći Džuda Belingema tokom letnjeg transfer prozora 2023. godine. Još više kada vidite briljantnu sezonu Engleza, izabranog igrača sezone u La Ligi. Pitanje koje je sada svima na umu: ko će biti sledeći galaktik koga će potpisati Merenguesi?

Trend nas izgleda vodi do Erling Haalanda. Merenguesi su već nekoliko puta pokazali interesovanje za njega poslednjih godina, i to je obostrano. Međutim, dolazak Bondynoisa je sve malo ohladio, čak i ako mogućnost da se Norvežanin vidi u Madridu za nekoliko godina i dalje postoji. Kao što je naznačeno Marca, Real je izabrao svog zvezdanog regruta za 2025.

Dogovor koji je već postignut

To je Florijan Virc, 21-godišnji vezni fudbaler Bajer Leverkuzena koji izlazi iz spektakularne sezone. On se smatra jedinim delom veznog reda koji će ovog leta ostati bez Krosa i verovatno će za godinu dana izgubiti Modrića. Klub iz španske prestonice već je nekoliko meseci počeo da radi na operaciji. Već je sklopjen pakt između nemačkog internacionalca i Merenguesa o dolasku 2025.

Dogovor dve strane, dok je igrač već stavio do zna da će igrati za Leverkuzen 2024/2025. Što već automatski eliminiše druge klubove potencijalno zainteresovane za njegove usluge. Međutim, ostaje da dođe do dogovora sa nemačkim timom, koji će sigurno biti pohlepan za svog majstora igrača. Real Madrid će morati da bude ubedljiv.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.