Bivša bavarska zvezda oštro kritikovala trenersku upravu Bajerna

Bivša bavarska zvezda oštro kritikovala trenersku upravu Bajerna

Ukoliko je dolazak Vinsenta Kompanija na čelo Bajern Minhena stavio tačku na beskrajnu sapunicu, jasno je da bavarski klub nije bio preterano uspešan u izboru svojih trenera u poslednje tri godine. Pored miliona potrošenih na obeštećenje, otpremnine i plate odlazećih trenera, valcer trenera u Bavarskoj zadao je fatalan udarac imidžu Rekordmeistera, koji je poznat po svojoj stabilnosti na najvišem nivou. Bio je to pre svega tretman rezervisan za poslednje tehničare koji su bili na klupi Minhena, tačnije Tomasa Tuhela i Džulijana Nagelsmana, koji su imali dar da Ovena Hargrejvsa natera da iskoči iz njegove stolice.

„Ono što se desilo Džulijanu Nagelsmanu i Tomasu Tuhelu nije Bajern Minhen. Tako se ne postupa sa trenerima. Oni su dva veoma dobra nemačka trenera. Siguran sam da bi poslednji treneri uradili dobar posao sa više vremena“., rekao je bivši igrač Bajerna za BILD.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.