Rennes: Jeanuël Belocian se pridružuje Bayer Leverkuzenu

Rennes: Jeanuël Belocian će potpisati sa Bajer Leverkuzenom

Bajer Leverkuzen ima svog prvog regruta. Nemački šampioni su zauzeti na transfer tržištu kako bi se pripremili za sledeću sezonu i potpisali su Žanuel Beločijan (19 godina). Mladi svestrani odbrambeni igrač Stade Rennais izlazi iz cele sezone u Bretanji (27 nastupa, 1 asistencija u svim takmičenjima) i zvanično je objavljen ovog petka.

Dobrodošao Belocian! Francuski internacionalac ispod 21 godine, Žanuel Beločijan, sledeće sezone se prebacuje sa Stade Rennais na nemačkog fudbalskog šampiona i osvajača Kupa Nemačke. Žanuel Beločijan je veliki talenat, ali je uspeo da stekne i dosta iskustva na najvišem nivou u Francuskoj. Ima dobru igru u prolazu i odličan atleticizam“, objasnio je Sajmon Rolfs, sportski direktor Bajer 04. On bi trebalo da zameni Josipa Stanišića, koji će se vratiti u Bajern Minhen.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.