Rennes: Jeanuël Belocian će potpisati sa Bajer Leverkuzenom

Rennes: Jeanuël Belocian će potpisati sa Bajer Leverkuzenom

Bajer Leverkuzen ima svog prvog regruta. Novi nemački šampioni su zauzeti na transfer tržištu kako bi se pripremili za sledeću sezonu i gledaju ka Ligi 1. Prema informacijama iz Stoni fudbalNemci su regrutovali Žanuel Beločijan. Svestrani odbrambeni igrač Stade Rennais izlazi iz cele sezone u Bretanji uprkos mladosti (19 godina).

Nemački klub je zaveden njegovom svestranošću. On bi mogao da bude idealna zamena za Josipa Stanišića u centralnoj odbrani, s tim da će se ovaj drugi posle pozajmice vratiti u Bajern Minhen. On takođe može da bude zamjena Alehandru Grimaldu na levom boku odbrane. Nebeski sport najavljuje transfer do 15 miliona evra za ugovor do 2029. Verovatno će biti obavljen znatan posao u odbrani za Rena, za koga se ne očekuje da će ovog leta izgubiti samo Žanuela Belocijana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.