Florijan Virc stavlja novi sloj na svoju budućnost

Florijan Virc stavlja novi sloj na svoju budućnost

Zvezda Bajer Leverkuzena, pobednik Bundeslige od koje je krunisan za najboljeg igrača, Florijan Virc (21 godina) imao je gromoglasnu sezonu. Nemački napadački vezni igrač je eksplodirao brojače svojim uticajem, vizijom i realizmom. On je tokom sezone postigao 18 golova i 20 asistencija na 49 mečeva. Impresivne cifre koje čine nekoliko klubova na osmatraču.

Ispitano od strane Nebeski sportovi, nemački internacionalac, čiji ugovor sa Leverkuzenom ističe u junu 2027. godine, želeo je da počisti glasine o odlasku: „Svi znaju moj ugovor. Ovo nije vreme da priиamo o tome. Stvarno se dobro provodim u Leverkuzenu, osećam se dobro. Evropsko prvenstvo mi je sada 100 posto u glavi. Trenutno me nije briga ni za šta drugo.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.