BVB: Oproštajno pismo Džejdona Sanča

BVB: Oproštajno pismo Džejdona Sanča

Pozajmljen od januara Borusiji Dortmund, Džejdon Sančo je završio kratak period porazom u finalu Lige šampiona. Ovaj 24-godišnjak je poslao dugu poruku na X, prvo je čestitao Real Madridu na tituli C1, a potom se zahvalio navijačima na podršci na Vembliju. Potom se igrač Mančester junajteda otvorio za nešto što veoma liči na oproštaj od BVB.

„Želeo bih da se zahvalim svima koji su uključeni u ovaj izuzetan klub. Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim što ste mi poželeli dobrodošlicu kao u proteklih šest meseci.“, dodao je engleski vinger, pre nego što je rekao poslednju reč menadžerima i navijačima. „Hvala Edinu Terziću, Sebastijanu Kelu i Hans-Joakimu Votzkeu što su verovali u mene i vratili me nazad. Na kraju veliko hvala ljubiteljima BVB- a. Vaša podrška je neverovatna i zauvek sam vam zahvalan!“zaključio je Sančo, koji bi sigurno imao drugačiji ishod svog vremena u BVB.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.