Bajern: Suluda plata Vinsenta Kompanija

Bajern: Suluda plata Vinsenta Kompanija

Posle mnogo odbijanja, Bajern Minhen je pronašao svog trenera u Vinsentu Kompanijama. Belgijanac je napustio Burnli za Bavarsku i dobiće veliku platu. Prema informacijama skaj Sporta, bivši igrač Mančester sitija primaće platu između 7 i 9 miliona evra bruto godišnje, što je plata mnogo veća od plate Džulijana Nagelsmana.

Aktuelni trener Manšafta plaćen je tri miliona manje u Bajern Minhenu. Vinsent Kompani će, prema pisanju nemačkih medija, imati platu ekvivalentnu onoj koju ima Tomas Tuhel. Pored visoke plate, Bajern Minhen takođe mora da plati naknadu za transfer, što je ekvivalentno više od 10 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.