Borusija Dortmund: Džejdon Sančo se zaglavio

Borusija Dortmund: Džejdon Sančo se zaglavio

Pozajmljen prošlog januara Bousiji Dortmund, Džejdon Sančo je uspeo da se vrati na teren, pošto ga je u Mančester junajtedu stao Erik ten Hag. Englez je odigrao niz utakmica, iz nedelje u nedelju, za prilično pozitivan rezultat. Glazula na torti mogla bi da bude večerašnje finale Lige šampiona protiv Real Madrida kod kuće na Vembliju.

Čak i ako nije izabran za Evro, Sančo je veoma cenjen od strane borda Marsupialsa za sledeću sezonu. S druge strane, kao što je naznačeno Nebeski sportovi, Borusija nije u poziciji da 24-godišnjeg igrača ponudi trajno. Mančester junajted traži 50 miliona evra za oslobađanje „vinera“, što je prevelika suma za finansije nemačkog kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.