Dogovor OL i Verdera iz Bremena za Skelija Alvera

Verder iz Bremena je doneo odluku za Skelja Alvera

Skeli Alvero će napustiti Olimpikl Lajonais. Regrutovan iz FK Sočauks prošlog leta za 4 miliona evra, vezni igrač će se pridružiti Verderu iz Bremena, klubu u kojem je na pozajmici od prošlog januara. Prema poslednjim informacijama iz Tim, dve strane su postigle dogovor o transferu u iznosu od 5 MILIONA EVRA.

Sada ima 22 godine, rodom iz Stainsa nikada nije imao vremena da se nametne u bojama Rone i zato će pokušati da nastavi svoj napredak preko Rajne. Desna noga sa 2,02 metra potpisaće 4-godišnji ugovor sa 9. u poslednjoj sezoni Bundeslige.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.