Stade Rennais: Arthur Theate na izlasku?

Stade Rennais: Arthur Theate na izlasku?

Stigao 2022. u Stade Rennais, Artur Teate (24 godine) mogao bi ovog leta da plovi ka novim horizontima. Prema poslednjim informacijama iz Tim, belgijskog odbrambenog igrača, pod ugovorom do juna 2027. godine, trenutno prate razni evropski timovi. Dnevnik navodi Napoli, Štutgart i Al Gadsiju u Saudijskoj Arabiji.

Ako se danas odvija odraz oko budućnosti belgijskog internacionalca sa 15 kapica, njegov odlazak ne bi trebalo da bude napravljen bez sume ekvivalentne onoj koju je platio menadžment Bretona kada je stigao (oko 20 miliona evra). Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.