Hugo Ekitike sanja francuski tim

Hugo Ekitike sanja francuski tim

Pošto je igrao u U20 i Espoirs kategorijama reprezentacije Francuske, Hugo Ekitike sada sanja o seniorskoj reprezentaciji. Ako i dalje deluje previše zeleno da bi se pridružio ekipi Didijea Dešampa do danas, bivši Parižanin se već nekoliko nedelja vraća na pravi put sa svojim klubom Frankfurtom (3 gola u poslednja 4 meča, uključujući 2 protiv Bajern Minhena i Leverkuzena). Način da nas podseti da njegovi kvaliteti nisu iznenada isparili u PSG- u.

U komentarima koje je izvestio BILD Dvadesetjednogodišnji napadač je u sredu govorio o svom snu da zaigra za Les Bleus, uveravajući ih da će ih pažljivo pratiti ovog leta tokom evra u Nemačkoj (14. jun – 14. jul). „Gledaću Evropsko prvenstvo na TV-u tokom odmora ovog leta, to je sigurno. Ali ako pokažem svoje kvalitete ovde posle toga, u Frankfurtu, moj san da igram za Francusku može da se ostvari. Ne postavljam sebi nikakve granice. Naravno da još uvek mogu da se popravim.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.