Bajern Minhen: Samit Tomasa Tuhela i uprave

Bajern Minhen: Samit Tomasa Tuhela i uprave

Šta ako Tomas Tuhel ostane u Bajern Minhenu na kraju ove sezone? U maniru Ksavija u FK Barseloni, nemački tehničar bi mogao da napravi facu, u dogovoru sa svojim menadžmentom naravno. Ukoliko je propustio plasman u Bundesligu, ostavljajući titulu sjajnom Bajer Leverkuzenu, bivši igrač PSŽ-a i Čelsija nadoknadio je to u Ligi šampiona, da bi u polufinalu bio eliminisan pošto je real Madrid drhtao do kraja.

Ovim rezultatom, uz podršku svlačionice, ali i mnogih pristalica, Tuhel je bio u iskušenju da posluša govor uprave. Ovo poslednje takođe pravi zaokret od 180° u ovom slučaju. Prema Bild, trenutno se održava sastanak dve stranke kako bi se razmotrio nastavak ove saradnje. Novi ugovor, posle 2025. godine, kao što je trenutno slučaj, mogao bi da ubedi tehničara da ostane.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.