Bajer Leverkuzen: Ksabi Alonso će ostati bez prve zvezde

Bajer Leverkuzen: Ksabi Alonso će ostati bez prve zvezde

Ksabi Alonso mora da je to očekivao. Posle istorijske sezone na čelu Leverkuzena, nemačkog šampiona prvi put u svojoj istoriji, španski trener je bio dobro upoznat sa interesovanjem koje su izazvali njegovi najbolji igrači. Prema BILD, jedan odlazak je već završen: od Džeremija Frimponga.

Nemački dnevnik prenosi da u ugovoru igrača postoji prodajna klauzula od 40 miliona evra, koja će neizbežno biti isplaćena ovog leta. Nedavno su Real Madrid, Bajern Minhen, kao i nekoliko engleskih klubova poput Mančester sitija, njegovog trening kluba, ili Arsenala i Mančester junajteda, pokazali svoje interesovanje. BILD kaže da će 23-godišnjak morati da donese odluku pre Evra, koja počinje za mesec dana, ali ono što je sigurno je da sanja negde drugde.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.