Bajern Minhen: Svlačionica je izabrala svog novog trenera

Bajern Minhen je otkucao četiri nova imena za post-Tuhel eru!

To je sluиaj koji se nikada ne zavrљava. Krajem februara 2024. i posle serije loših rezultata, Tomas Tuhel je najavio odlazak iz Bajern Minhena na kraju sezone 2023-2024. I od tada je to bio pravi projekat na kome Maks Eberl, sportski direktor Bavarske, i njegovi timovi, rade na njegovoj zameni. Pomenuto je dvadesetak imena koja će naslediti Tomasa Tuhela, ali do sada ništa zapravo nije bilo konkretno i Bajern Minhen je grabuljao.

Nenormalna situacija za ovog evropskog giganta. Kao rezultat toga, upravni odbori su se umnožili na drugoj strani Rajne i besmislena ideja se podigla na um bavarskih menadžera. Zaista, prema BildUbedljivi Tomas Tuhel da ostane na svojoj poziciji trenutno nije isključena opcija. Pogotovo što se Tomas Tuhel nije zvanično oprostio u poslednjoj utakmici kod kuće u sezoni, protiv Volfsburga (2-0).

Svlačionica podržava Tomasa Tuhela

I Bajern Minhen ima oružje da ubedi bivšeg pariskog menadžera da ostane. Skaj Sports Nemačka dodaje da su se Manuel Neuer i Tomas Miler čak obratili upravnom odboru Bavarske kako bi vodili kampanju u tom pravcu, a tu su i druge pristalice poput Liroja Sanea, Harija Kejna, Erika Diera i Džamala Musiale, koji cene svog trenera. Tuhelovi pomoćni treneri, Zolt Löw, Arno Michels i posebno Anthony Barry takođe su, kako se navodi, veoma popularni kod većine svlačionica.

Lice poput Ksavija Hernandeza u Kataloniji stoga nije opcija da bude isključeno na Alijanc areni. Međutim, Bajern Minhen i dalje ima glavnu ideju da pronađe zamenu za Tomasa Tuhela. Međutim, najnovija velika prednost Hansi Flik neće biti trener Bajern Minhena, pišu nemački mediji. Fudbaleri Brajtona Roberto De Zerbi i Erik Ten Hag iz Mančester junajteda i dalje su u užem izboru, ali još ništa nije konkretno.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.