Bajern Minhen ne pušta Roberta De Zerbija

Bajern Minhen ne pušta Roberta De Zerbija

Pitanje budućeg trenera Bajern Minhena je vruća tema u Bavarskoj. Rekordmeister pati od neuspeha i bori se da pronađe naslednika Tomasa Tuhela. Međutim, direktori ne sažaljevaju sami sebe, pa čak pokušavaju da ubede tehničara koji je već indirektno odbio posao: Roberta De Zerbija. On bi čak bio prioritet nemačkog kluba, što je otkrio i novinar Bilda – specijalista Bajerna – Kristijan Falk u TV emisiji ‘Bild Sport’.

„Maks Eberl (sportski direktor) to apsolutno želi. De Zerbi je rekao da želi da ostane u Brajtonu. Ali ni to nije tako jednostavno. Jer ima problema sa velikim љefom. Mislim da Bajern ponovo buši (…) On je kandidat kojeg je želeo.rekao je. Ostaje da se vidi da li će trener Brajtona ovog puta popustiti pred Bajernove sirene.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.