BL: Leverkuzen potpuno zgazio Bohum i spojio 50. utakmicu bez poraza

BL: Leverkuzen potpuno zgazio Bohum i spojio 50. utakmicu bez poraza

Nepobedivost traje i ne staje za Bajer Leverkuzen. Nemački šampion otputovao je u Bohum na 33. Brzo sa brojčanom superiornošću posle prevremenog otpuštanja Félix Passlack (15), tim Ksabija Alonsa brzo je preuzeo kontrolu nad postupkom. Neposredno pred pauzu, Patrik Šik je postigao dobar pogodak od Artura (41′).

Neposredno potom, Viktor Boniface je udvostručio prednost sa penala (45′ +2) dajući svom timu malo prostora za disanje. Amine Adli je čak proširila jaz u drugom poluvremenu (76). Josip Stanišić je čak bio deo njegovog gola na kraju meča (86). Držeći tu prednost do kraja i čak dodajući novog piona preko Alehandra Grimalda (90′ +3), Bajer Leverkuzen je pobedio sa 5:0 i ostaje petnaest bodova ispred svog drugoplasiranog Bajern Minhena. Bio je to 50. uzastopni meč Verkselfa bez poraza.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.