Bajern Minhen: Erik Maksim Čupo-Moting takođe napušta klub

Bajern Minhen: Erik Maksim Čupo-Moting takođe napušta klub

Bio je to dan počasti Bajern Minhenu. I zaista, u kontrolisanom meču u Bundesligi za poslednji na Alijanc areni, Bavarci su želeli da pozdrave dvojicu igrača iz senke, ali su pohvaljeni zbog svog stanja uma: Bouna Sarr i Erik Maksim Čupo-Moting. Bivši igrač Marseja i bivši Parižanin napustiće klub ovog leta po završetku ugovora. Pošto je poslednjih godina odigrao veću ulogu od svog saigrača, kamerunski napadač je želeo da se zahvali minhenskoj instituciji na četiri godine provedene u Bajernu:

„Želeo bih da se zahvalim FK Bajernu na ovom divnom i plodnom periodu. Bio je san igrati za ovaj veliki klub. Uvek sam dao sve za tim i naše odlične pristalice“. Na 121 utakmici odigranoj za Bajern, Čupo-Moting je postigao 38 golova. Rodom iz Hamburga trenutno nije nagovestio svoje buduće planove.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.