BL: Hofenhajmska torpeda Darmštat

BL: Hofenhajmska torpeda Darmštat

Hofenhajm nije rekao svoju poslednju reč u trci za Evropu. Na putu za Darmštat, dno tabele i zvanično prebačeni u nemačku drugu diviziju, ljudi Pelegrina Mataraca nečuveno su dominirali u postupku pobedom od 6:0 33. dana Bundeslige.

Ohrabren protezom Maksimilijana Bejera (6, 44), Ilhasa Beboua (2, 51) kao i golova Ozana Kabaka (26) i Pavela Kaderabeka (22), Hof je sjajno uzeo tri boda da bi se pomerio na tri boda od Frankfurta, koji se nalaze na šestom mestu i praktično se kvalifikovao za sledeću godinu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.