Real Madrid već napreduje po dolasku zvezde narednog leta

Real Madrid već napreduje po dolasku zvezde narednog leta

Real Madrid je uvek korak ispred. Poslednjih godina španski gigant se izdvojio po gotovo savršenom upravljanju svojim odredom i finansijama. Pod upravom predsednika Florentina Pereza, rukovodstvo predviđa svaki odlazak i planira dolaske nekoliko godina unapred. U tom smislu, madridski klub je pre nekoliko sezona završio dolazak mladog Brazilca Endrika. Prošle godine, Džud Belingem je potpisao sa Real Madridom i pre kraja sezone sa Dortmundom. Ovog leta, Merenguesi će teško udariti dolaskom Kajlijana Mbapea, žudeći za početkom karijere ili skoro.

Real Madrid, koji prošlog leta nije dobrovoljno zamenio Karima Benzemu kako bi napravio mesta za njega, konačno će se dokonalti francuskog internacionalca. Ovo bi trebalo da bude zvanično posle finala Lige šampiona i pre Evrokupa. Prilika da se ojača ionako impresivna ekipa. Međutim, čak i sa velikim udarcem KM7, Real Madrid ne namerava tu da se zaustavi i već očekuje naredne sezone. Prema informacijama iz Marca, uprava Madrida je već ciljala svoj veliki potez prozora letnjeg transfera za 2025. godinu: to je Nemac Florijan Virc.

Florijan Virc za leto 2025

Počeli su razgovori za nemačkog internacionalca, koji je imao XXL sezonu sa Bajer Leverkuzenom. Iako će ovog leta biti u velikoj potražnji i mogle bi da stignu velike ponude iz Premijer lige, Čini se da Virc želi da ostane u svom klubu još jednu sezonu, posebno jer je Ksabi Alonso najavio da će ostati na čelu tima. Prilika da Real Madrid napreduje za naredno leto i prve razmene su prilično pozitivne prema pisanju španskih medija.

Sa 18 golova i 19 asistencija na 46 utakmica ove sezone, 21-godišnji vezni igrač je velika meta Real Madrida. Prema Marca, Real Madrid veoma dobro napreduje i samo XXL ponuda PSŽ-a ili Mančester sitija može da odvrati Nemca od transfera u Real narednog leta. Merenguesi su već želeli da regrutuju Virca pre nego što mu je pukao krucijalni ligament 2021. Dvojica desnih ljudi Florentina Pereza, Hoze Ángel Sánchez i Juni Calafat, već su mnogo puta otišli da završe ovaj dosije. Ako je ova operacija opisana kao skupa i teška od strane rukovodstva, madridski predsednik se i dalje izdvaja svojim planiranjem i spremnošću da sve predvidi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.