Bajern Minhen: Kraj sezone za Serža Gnabrija

Bajern Minhen: Kraj sezone za Serža Gnabrija

Počevši od srede uveče protiv Real Madrida, Serž Gnabri je izašao povređen u 27. minutu igre. Njega je zamenio Alfonso Dejvis, koji je otvorio bodovanje za Rekordmeister. Ovog petka Bavarci su komunicirali o povredi nemačkog internacionalca.

„Serž Gnabri će odsustvovati iz FK Bajern do kraja sezone. Napadački igrač pokidao je mišićni smotuljak u zadnjem delu leve butine tokom drugog dela polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida (1-2). To je rezultat pregleda koji je sprovelo medicinsko odeljenje FK Bajern“. Loše vesti za igrača, koji nije pošteđen fizičkih problema. Štaviše, nemačka štampa je veoma skeptična u pogledu njegovog učešća na Euro 2024.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.