Pep Gvardiola ljubazno odbio Bajern Minhen!

Pep Gvardiola ljubazno odbio Bajern Minhen!

Ovo su lude glasine zbog kojih se Bajern Minhen nada velikim stvarima. S obzirom na to da je Tomas Tuhel spreman da napusti Bavarsku na kraju sezone, gazde Minhena traže zamenu sa svih strana. Problem je što svi kažu ne stanovnicima Alijanc arene. Zinedin Zidan, Ralf Rangnik, Erik Ten Hag, nisu svi oduševljeni idejom trenera Džamala Musiale i co. sledeće godine. Od tada kruže glasine da je Bajern zainteresovan za opoziv Pepa Gvardiole.

Trener Bajerna između 2013. i 2016. godine, španski trener se neće vratiti u Sabener Štrase. Zaista, intervjuisan od strane Nebeska Nemačka, komunikaciona agencija trenera Mančester sitija, Tacticgrup, jasno je mogla da kaže da njegov klijent nije zainteresovan: „Pep u srcu ima FK Bajern, ali ne želi da napusti Mančester siti ovog leta. Veoma je srećan i ima ugovor do 2025. Povratak u FK Bajern nije opcija.Poruka je stigla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.