Man Utd, BVB: Erik ten Hag smiruje igru sa Džejdonom Sančom

Man Utd, BVB: Erik ten Hag smiruje igru sa Džejdonom Sančom

Džejdon Sančo (24) je imao težak početak sezone sa samo 76 minuta u Premijer ligi pod pojasom. Situacija koja je navela engleskog vinera da se vrati u Borusiju Dortmund na pozajmicu. Bolje na nemačkoj strani gde ubacuje neke sjajne nastupe (3 gola i 2 asistencije na 17 mečeva), Džejdon Sančo se vratio u formu i to je navelo njegovog trenera Erika deset Haga da priča o njemu.

Na konferenciji za novinare, holandski trener je želeo da smiri stvari o svom napetom odnosu sa Džejdonom Sančom: „Sančovo izvinjenje? Došlo je do sukoba, ali hajde prvo da završimo sezonu. Zato se kloni ovog problema. Naša delegacija ga je posetila i nastavićemo ovaj proces. Bićemo u stalnom kontaktu i komuniciraćemo sa Džejdonom.“

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda u Parizu može da vam zaradi i do 150€, a Dortmund do 535€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.