Bajern: Kingsli Koman ponovo na treningu

Bajern: Kingsli Koman ponovo na treningu

Čini se da se situacija polako popravlja za Kingslija Komana. Dvadesetsedmogodišnji francuski vinger je sredinom aprila doživeo kucanje protiv Kelna i njegov kraj sezone je ugrožen kao i učešće na Euro 2024. Ukoliko se njegov povratak u takmičenje sa Bajern Minhenom neće desiti odmah, postoje razlozi da se nadamo da ćemo ga uskoro ponovo videti, posebno za reprezentaciju Francuske.

Bajern Minhen je putem saopštenja objavio da je bivši igrač Pari Sen Žermena i Juventusa u ponedeljak nastavio individualni trening trčanjem. Bio je to ohrabrujući momenat za igrača koji je povredio mišićne zavežljaje desnog dodavača.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.