Bajern Minhen: Otkrivena nova domaća majica 2024-25

Bajern Minhen: Otkrivena nova domaća majica 2024-25

Sezona se bliži kraju za Bajern Minhen, a bilo je veoma komplikovano. Drugi u Bundesligi, eliminisan iz Kupa Nemačke, Rekordmeister je i dalje u sporu u Ligi šampiona, ali će morati da pobede Real Madrid da bi se došli do finala. Sezona, u kombinaciji sa neizvesnošću identiteta trenera na klupi sledeće sezone, veoma je kontradiktorna. Bajern Minhen je, da bi okrenuo stranicu i počeo sledeću sezonu, predstavio svoju novu domaću majicu za sezonu 2024-25. Tunika sadrži tradicionalnu boju nemačkog kluba, tačnije crvenu, sa crnim jatom i adidas linijama brenda takođe u crnoj boji

Novi dres Bajern Minhena 2024-25

I pored toga, ova majica je i dalje veoma iznenađujuća jer po prvi put u istoriji kluba dizajn ovog kućnog kompleta sadrži tri upečatljive nijanse crvene. Ovaj, između istorije i modernosti, trebalo bi da usreći bavarske navijače. Na kraju, odlična novina je prisustvo QR koda integrisanog u logo na rukavu. Prvi put u istoriji Bundeslige i Lige šampiona, ova hibridna značka kombinuje grb kluba sa nikad ranije viđenom interaktivnom tehnologijom. Navijači bavarskog kluba moći će da skeniraju šifru kako bi pristupili ekskluzivnim ponudama, jačajući vezu između kluba i njegovih najvernijih pristalica.

Pronađite sve zvanične majice Bajern Minhena, trenerke i robu na Foot.Fr prodavnici

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.