Bajern Minhen i Mančester junajted bi mogli da naprave otkačen dogovor o razmeni

Bajern Minhen i Mančester junajted bi mogli da naprave otkačen dogovor o razmeni

Bila je ovo prilično teška sezona za Bajern da analizira. U Bundesligi, takmičenju u kojem su navikli da dominiraju, minhenska strana je videla da ih je Bajer Leverkuzen prestigao i uzeo titulu. Sa druge strane, u Ligi šampiona je prilično pozitivno, a na strani Tomasa Tuhela su u trci za plasman u finale, koje će pokušati da obezbede u sredu uveče na „Bernabeu“. Zatim, usred svega toga, nalazi se dosije budućeg trenera, pošto će bivši trener PSŽ-a napustiti svoju poziciju na kraju sezone.

I očigledno, Bajern Minhen se bori da pronađe naslednika. Već nekoliko nedelja nemačka štampa objašnjava da svi treneri koje je anketirala uprava kažu ne. To je slučaj Ralfa Rangnika na primer, koji se često predstavlja kao favorit, ali i Ksabi Alonso, pa čak i Zinedin Zidan. Teška situacija za snalažanje za klub koji uvek teži određenoj stabilnosti.

Tramp?

Sada je novo ime na stolu: Erik 10 Hag. To je Skaj Sport Nemačka što objašnjava zašto je Holanđanin sada na vrhu liste trenera koje želi Bajern. Već su se vodili razgovori između kluba i pratnje trenera, koji je prilično kritikovan u Mančester junajtedu, i koji bi mogao da bude smenjen od strane stručnog štaba „Crvenih đavola“ koji će želeti da započne novi ciklus ovog leta.

Zanimljivo, Mančester junajted želi da zameni Erika deset Haga sa… Tomas Tuhel. O tome je izvestilo nekoliko britanskih medija, uključujući Tajms Ili Fudbalski insajder. Posle više nego pomešane avanture sa Čelsijem, nemački taktičar bi mogao da krene u drugu englesku avanturu, preuzimajući od onoga koji će ga zameniti u Minhenu…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.