BL: Upecan od strane Hejdenhajma, Majnc ostaje u opasnosti

BL: Upecan od strane Hejdenhajma, Majnc ostaje u opasnosti

U velikoj opasnosti, Majnc je otputovao u Hajdenhajm na meču 32. kola Bundeslige. Posle poraza Union Berlina, posetioci bi pobedom mogli da se popnu na 15. Ohrabreni golom Džonatana Burkarda, Bo Henriksenovi ljudi su savršeno počeli (1-0, 36′). Tim Klajndienst je posle pauze izjednačio (1-1, 65′) i sprečio Majnc da uzme tri boda.

Na stajalište, Hajdenhajm se popeo na 10. mesto dok Majnc sada ima 29 bodova i ostaje na opasnom 16. mestu, što je sinonim za plej-of. Narednog meča, saigrači Nađama Amirija će se desiti protiv Borusije Dortmund. Sa svoje strane, unapređena strana će otputovati u Frajburg.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.