BL: Bohum uvlači Union Berlin u sumnju

BL: Bohum uvlači Union Berlin u sumnju

Vreme je da se sezona završi za Union Berlin. I dalje smo morali da budemo sigurni da smo na vrhunskom letu sledeće godine. To je cilj koji su Nenad Bjelica i njegovi ljudi postavili uoči 32. kola Bundeslige. U potrazi za uspehom od 16. Ajzerne Morali su da vrate glavu na pravi put pred domaćom publikom kako bi sebi dali malo prostora za disanje na stajalište protiv Bohum strane koja se takođe bori za opstanak u prvoj diviziji. U ovom meču straha posetioci su nečuveno dominirali u prvom poluvremenu povratkom u svlačionicu komotnom prednošću od 3:0 zahvaljujući protezi Iz Viteka (0-2, 16′, 31′) i golom Šloterbeka (0-3, 37′).

Misleći da su uradili najteži deo, Graue Maus Domaća strana se opustila i iskoristila to da smanji deficit preko zamena Vertesena (1-3, 59′) i Bedije (2-3, 63′). Osećajući da im igra izmiče, Bohum je hofmanu zadao još jedan udarac (2-4, 70′) pre nego što im se trener Nenada Bjelike po treći put isplatio u trenutku kada je Holerbah održavao nade kapital kluba u životu (3-4, 74′). Međutim, to nije bilo dovoljno da se preokrene plima. Sa 4. porazom u 6 utakmica, Union Berlin vidi da ih protivnik dana prolazi na stajalište i čak bi mogao da sklizne na 16. mesto ako Majnc pobedi Hejdenhajm ove nedelje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.