Izvršni direktor Borusije Dortmund gurnut ka izlazu

Izvršni direktor Borusije Dortmund gurnut ka izlazu

Iako su i dalje u trci za finale na Vembliju posle pobede u polufinalu Prve deonice Lige šampiona nad Pari Sen Žermenom, Borusija Dortmund je daleko od toga da je ispunila ciljeve postavljene na početku sezone kada je liga u pitanju. S obzirom da je prošle sezone bio blizu okončanja dominacije Bajern Minhena, BvB će možda morati da se zadovolji petim mestom u ligi ove sezone. Već uveravan da će sledeće godine igrati u najprestižnijem evropskom takmičenju, klub iz Rura namerava da da novi podsticaj svom timu.

Dok je Borusija Dortmund na kraju ugovora ostvarila zvaničan odlazak svoje legende Marka Reusa, drugi saigrač bi mogao da sledi taj primer. Prema informacijama iz Nebeski sportovi, Borusenovi, kako se navodi, snažno razmišljaju o rastanci sa Niklasom Süleom. Prema pisanju nemačkih medija, ovaj drugi nije zadovoljan stavom i učinkom nemačkog internacionalca (29 učešća uključujući 19 počinje marsupials TTC). Pošto je nekoliko nedelja postepeno gubio mesto u ekipi Edina Terzića, bivši igrač Bajern Minhena mogao bi da bude žrtvovan kako bi ostvario prihode za nemački klub, posebno kada znamo da ima najveću platu marsupa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.