Borusija Dortmund želi da završi 2 potpisivanja pre susreta sa PSG-om

Borusija Dortmund želi da završi 2 potpisivanja pre susreta sa PSG-om

To je bio rezultat koji je sve iznenadio. Sredinom nedelje Borusija Dortmund je zadala udarac pobedom nad PSG-om od 1:0 na domaćem terenu. Naravno, još ništa nije odlučeno, ali klub iz Rura je lepo iskoristio prednost imajući u kakvoj su prednosti kvalifikacije za finale Lige šampiona. Moraćemo to da potvrdimo na Parc des Princes. Istovremeno, rukovodstvo takođe radi na prozoru za prenos.

Kao što je navedeno u nemačkom izdanju Nebeski sportoviosoblje Marsupialsa želi brzo da završi dva stalna transfera. To su dva igrača koji su već u timu. Nezadrživo, prvi je niko drugi do Džejdon Sančo, na pozajmici iz Mančester junajteda, koji namerava da ostane u Dortmundu umesto da se vrati na Old Traford.

Počeli pregovori

Kako objašnjava outlet, Borusija Dortmund radi na novom dogovoru, što bi bila pozajmica sa opcijom kupovine za igrača koji je u procesu oživljavanja na Signal Iduna Parku. S druge strane, mediji preciziraju da klub ne želi da se razmahne i da ne želi da plati više od 35 miliona evra, što odgovara najskupljem transferu u istoriji kluba Ousmane Dembélé u 2017. godini. Lopta je po ovom pitanju prilično u terenu Crvenih đavola.

Tu je i Jan Maatsen, levi bek koji je ubacio odličan nastup i protiv Pariza. Dvadesetdeumogodišnji Holanđanin je na pozajmici iz Čelsija, ali želi da ostane u Dortmundu i nemački klub želi da ga zadrži. Marsupialsi žele da smanje 35/40 miliona njegove opcije za kupovinu i pregovori su već počeli sa „Plavcima“, koji treba da prodaju zbog Finansijskog fer-pleja. Da se nastavi, ali oba dogovora bi mogla brzo da se zakljuиe.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.