Bajern Minhen: Rafael Gereiro se povredio tri dana pre nego što se suočio sa Real Madridom

Bajern Minhen: Rafael Gereiro se povredio tri dana pre nego što se suočio sa Real Madridom

Posle Konrada Laimera i Matijsa de Ligta prošle nedelje, Bajern Minhen ostaje bez još jednog igrača pre nego što se za četiri dana suoči sa Real Madridom, u polufinalu Lige šampiona. Ove subote protiv Štutgarta portugalski internacionalac Rafael Gereiro je bio taj koji je morao da napusti saigrače.

Bivši igrač Dortmunda, koji je startovao na startu, povređen je posle 16 minuta igre, držeći se za skočni zglob pošto je pokušao da blokira šut Anđela Stilera. Ovo je loša vest za Tomasa Tuhela, koji mu je u utorak protiv Real Madrida dao 45 minuta igre u drugom poluvremenu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.