Mančester junajted, Borusija Dortmund: Džejdon Sančo je izabrao svoj budući klub!

Mančester junajted, Borusija Dortmund: Džejdon Sančo je izabrao svoj budući klub!

Džejdon Sančo se vratio u boje Borusije Dortmund i Pari Sen Žermen to može da posvedoči. Na pozajmici iz Mančester junajteda do kraja sezone, engleski internacionalac (23 kapice, 3 gola) blistao je u pobedi svog tima nad PSŽ-om od 1:0 u prvom delu polufinala Lige šampiona. Tehnički pronicljiv, inspirisan svojim pokretima ali pre svega mentalno oslobođen, desna ruka od 1m80 je jednostavno učinila da pariska odbrana proživi noćnu moru, počevši od Nuna Mendeša, često preplavljenog bljeskovima briljantnosti engleskog vingera.

Novi performans koji bi logično trebalo da potvrdi menadžment BVB-a u želji da ga zadrže van kredita. Kao podsetnik, čovek koji ima 3 gola i 2 asistencije na 20 mečeva u svim takmičenjima regrutovan je za 85 miliona evra od strane Crvenih đavola u leto 2021. XXL prenos konačno vodi do izveštaja o neuspehu. Hladnokrvno sa Erikom Ten Hagom, Sančo – koji nije oklevao da uperi prst u holandskog menadžera tvrdeći da je njegovo žrtveno jagnje – nikada se nije zaista etablirao u mankunskim bojama. Rešen da se vrati na pravi put, londonski starosedelac je prošle zime doneo odluku da se vrati kući.

Džejdon Sančo više ne želi da čuje za Mančester junajted!

To je bila odluka koja se isplatila, jer je od tada povratio svoje senzacije. Do tačke nastavka avanture na nemačkom tlu izvan njegovog zajma? Prema poslednjim informacijama u engleskoj štampi, to je zaista trend. Sunce Sančo je rekao da nema nameru da se vrati u Mančester junajted, dodajući da identitet budućeg šefa Crvenih đavola – Erika deset Haga ili drugog trenera – neće uticati na njegovu konačnu odluku. Sada ostaje da se vidi da li će Borusija Dortmund uspeti da ubedi upravu Mandžunijana pošto se čini da je transfer van domašaja igrača koji je još uvek pod ugovorom do juna 2026. godine.

Imajući to u vidu, Marsupialsi trenutno proučavaju mogućnost da ga potpišu na dodatnih godinu dana, sa opcijom ili obavezom kupovine na kraju kampanje 2024-2025. Nedavno ispitan na ovu temu, glavna osoba koja je bila zabrinuta nije želela da kaže više. „Zaista ne znam (da li ću ostati). Trenutno se samo fokusiram na sadašnjost.“. Nekoliko sati posle BVB-ovog masterklasa broj 10 protiv PSG-a, Erik ten Hag je govorio i o budućnosti treniranog igrača Mančester sitija. „To je pokazalo zašto ga je Junajted kupio i zašto predstavlja visoku vrednost za Mančester junajted. Srećan sam zbog Džejdona i videćemo šta će se desiti u budućnosti.“. Još malo strpljenja…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.