Nemački klub u stopama Mohameda Amoure

Nemački klub u stopama Mohameda Amoure

Odlaskom Rendala Kolo Muanija u PSG, Ajntraht Frankfurtu je bio potreban novi lider za njihov napad. Sa 16 golova i 6 asistencija na 38 utakmica, možemo reći da je Omar Marmuš dobro ispunio ovu misiju. Međutim, sada, sa takvom individualnom sezonom, 25-godišnji egipatski napadač će sigurno izazvati interesovanje i kako se navodi, nalazi se na policama nekoliko velikih imena u Premijer ligi. Ipak, prema Bild, njegova potencijalna zamena je već pronađena.

Zaista, prema pisanju nemačkih medija, sportski direktor Markus Kroše ima Mohameda Amouru u začeljenju. Briljantan sa Union Saint-Gilloise ove sezone, alžirski napadač (25 kapica) ima 23 gola i 7 asistencija na 43 meča. Procenjen na 16 miliona evra od strane Transfermarkta i pod ugovorom do 2027. Bild kaže da je Ajntraht zabrinut da će njihove belgijske kolege tražiti 20 miliona evra ili više za prodaju Amoure. Finansijska cifra koja bi mogla da im umanji muk.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.