Sebastijan Hoeneß se ponovo ogradio od Bajern Minhena

Sebastijan Hoeneß se ponovo ogradio od Bajern Minhena

Stvari se komplikuju za Bajern Minhen. U potrazi za naslednikom Tomasa Tuhela, bavarski klub je konačno delovao kao da je na pravom kraju sa Ralfom Rangnikom. Mada je najavljen sporazum između dve stranke, nemački selektor se suočio sa najavom da namerava da ostane na čelu austrijske reprezentacije nekoliko nedelja pre Evrosa. I kako loše vesti nikada ne dolaze same, nemački šampion iz 2023. je upravo četvrti put odbijen, ovog četvrtka.

Sebastijan Hoeness je svojevremeno bio na radaru minhenske odevne kombinacije, ali je odbio ponudu produživši ugovor sa VfB Štutgartom. Još jednom upitan od strane novinara o mogućnosti da ga vide kako se predomislio, trener Svabijana je pojasnio svoju situaciju jednom za svagda. „I ranije su me pitali o ovome, ali ništa se nije promenilo. FK Bajern je izuzetan klub koji će sigurno naći dobro rešenje“.– rekao je on. Poruka je definitivno proљla!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.