Bajern Minhen: Tomas Tuhel ne kaže „ne“ ostanka

Bajern Minhen: Tomas Tuhel ne kaže "ne" ostanka

Šta ako se sledeće sezone zove trener Bajern Minhena… Tomas Tuhel? Nešto više od dva meseca od kada je najavljen odlazak Nemca, minhenski klub se bori da pronađe svog naslednika. Sa poslednjim odbijanjima Džulijana Nagelsmana, Ksabija Alonsa, Uneja Emerija i Ralfa Rangnika, situacija je još komplikovanija. Poslednje glasine ukazuju na veliko interesovanje trenera Benfike Rodžera Šmita, ali za sada ništa konkretno.

Prilično nejasna situacija, koja bi mogla da natera Bajern Minhen da revidira svoje planove. Pa, da li je zamislivo videti Tomasa Tuhela kako ostaje, kao Ksavi u Barci? Prisutan na konferenciji za novinare u petak, bivši trener PSG-a nije u potpunosti zatvorio vrata ovoj ideji: »Imamo postojeći ugovor i dogovorili smo se da ga ranije raskinemo. Ali sve je moguće– rekao je on. Ali odgovor ostaje isti. Sporazum je važeći. Sporazum postoji

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.