Malo verovatan izlaz se otvara za Raula

Malo verovatan izlaz se otvara za Raula

Po odlasku iz Kastilje, Raul želi da preuzme kormilo prvog tima sledeće sezone. Na čelu rezervi „Belih“ od 2019. godine, Španac namerava da preuzme novi izazov i mogao bi da se uputi u Nemačku. Pored ponude iz Union Berlina, Raúl ima još jednu mogućnost jer bi Hamburg takođe želeo da obezbedi usluge madridskog tehničara, prema ACE.

Prema pisanju španskog dnevnika, Feliks Magat i Raul su u razgovorima već nekoliko meseci. Njih dvojica se dobro poznaju, jer je Španac bio po naređenju Nemca tokom svog boravka u Šalkeu (2010-2012). Četvrti u 2.Bundesligi, Rotosen je još uvek daleko od promocije.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.