Borusija Dortmund najavila odlazak legende Marka Reusa

Borusija Dortmund najavila odlazak legende Marka Reusa

Navijači Borusije Dortmund bili su oduševljeni kada su čuli vest u petak. Posle 12 sezona sa Marsupialsima (420 mečeva, 170 golova), Marko Reus (34) će napustiti klub u slobodnom transferu na kraju sezone. Borusija Dortmund je danas popodne zvanično saopštila ovu vest.

„Vanredni period se bliži kraju ovog leta. Borusija Dortmund i dugogodišnji kapiten Marko Reus su se obostrano dogovorili da ne produže ugovor koji ističe na kraju sezone. Rodom iz Dortmunda već dvanaest godina nosi crno-žuti dres svog omladinskog kluba, od povratka 2012. godine.– navodi se u saopštenju Dortmunda. Da bi izlečio svoj odlazak, Reus se očigledno nada da će završiti na najboljoj noti: trijumfu u Ligi šampiona. On će onda gledati da preuzme novi izazov.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.