Bajern Minhen razmišlja o Rudiju Garsiji

Bajern Minhen razmišlja o Rudiju Garsiji

Posle Džulijana Nagelsmana, koji je upravo produžen na čelu Manšafta, Bajern Minhen je morao da se suoči sa još jednim odbijanjem u osobi Ralfa Rangnika. Na meti da preuzme od Tomasa Tuhela na čelu Bajerna naredne sezone, selektor Austrije je javno stavio do zna da više voli da se fokusira na Evro, kao i da će ispoštovati svoj ugovor.

Izbor koji je naterao minhenski klub da još jednom revidira svoje planove. Ovog petka, novine Tim objašnjava da je nekoliko imena, uključujući i imena Rudija Garsije, slobodnog agenta od otkaza iz Napolija, interno pomenuto kako bi preuzeo vođstvo nad bavarskim klubom. Prava sapunica, na koju će se još čekati.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.