Borusija Dortmund: Lude glasine Jirgena Klopa

Borusija Dortmund: Lude glasine Jirgena Klopa

Dok živi poslednje nedelje u Liverpulu, Jirgen Klop je objavio da želi da se povuče sa svojih dužnosti kako bi se odmorio. Cilj nije bio da se nađe nova klupa, već da se dodigne, onako kako jeste ‘Bez energije’. Ipak, prema Indipendent, Jirgen Klop (56) bi mogao da se vrati u Borusiju Dortmund već 2025. godine. Britanski list je objavio da će biti stvorena pozicija posebno za čoveka koji je bio trener kluba od 2008. do 2015. godine.

Deset godina kasnije, Jirgen Klop bi mogao da se vrati kao „direktor fudbala“. Imao bi iste prerogative kao Sebastijan Kel, aktuelni sportski direktor, kome ugovor ističe na kraju sledeće sezone. Iako priča možda izgleda dobro, nemački mediji deluju skeptično prema tim informacijama i osporavaju je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.