Bajern Minhen: Uslovi Džamala Musiale za ostanak

Bajern Minhen: Uslovi Džamala Musiale za ostanak

Bajern Minhen je u čudnoj situaciji. Doduše, teško je suditi o sezoni minhenskog ogreja, u kojoj je Bajer Leverkuzen uzeo titulu u Bundesligi. Ali istovremeno, trupe Tomasa Tuhela vode lepu evropsku kampanju, i još uvek su jasno u trci za kartu za finale Lige šampiona. Tu je i sapunica budućeg trenera. Tuhel je spreman da ode, ali se čini da se rukovodstvo bori da pronađe naslednika, dok je Ralf Rangnik rekao ne.

Onda postoje i drugi vrući problemi sa kojima treba da se suočimo. Tu je posebno Alfonso Dejvis, žudi za Real Madridom još godinu i po dana ugovora, ali najtopliji nesumnjivo vodi do Džamala Musiale. Nemački vezni fudbaler je jedan od najboljih na svojoj poziciji u Evropi sa samo 21 godinom, a logično se smatra i budućnošću bavarskog kluba.

Bajern je upozoren

Međutim, već neko vreme sve su upornije glasine o mogućem odlasku u relativno bliskoj budućnosti. Bilo je čak i priče o interesovanju Pari Sen Žermena, kao i nekoliko velikih engleskih klubova. Bivši čovek Čelsija je pod ugovorom do 2026. godine, a Bavarci se nadaju da će ga produžiti. Prema ACE, Germanic International je postavio uslov za rukovodstvo.

On je zahtevao solidan projekat od Bavarskog generalštaba, koji bi mu omogućio da osvoji sve glavne titule. Ali to nije sve. On takođe želi da postane globalna zvezda poput Džuda Belingema, i očekuje da ga Bajern stavi u najbolje uslove da to ostvari, kako u pogledu sporta, tako i medija. Dovoljno je reći da će dosije budućeg trenera biti veoma važan u očima grumena…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.