Mats Hummels još uvek ne zna svoju budućnost

Mats Hummels još uvek ne zna svoju budućnost

Autor veoma dobre predstave sinoć protiv Pari Sen Žermena, zaslužan za lepih 7 od strane našeg uredničkog tima i izglasan za čoveka utakmice od strane UEFA, Mats Humels i dalje ima neizvesnu budućnost sa Borusijom Dortmund. Pošto se vratio u Severnu Rajnlend 2019. godine, ugovor sa BVB ističe za nekoliko nedelja. Tako su ga, posle jučerašnje utakmice, nemački novinari pitali o njegovoj budućnosti.

„Mogućnost postoji. U stvari, još uvek ništa nije odlučeno. Razmišljao sam šta mogu sledeće da uradim. Odluka neće biti doneta dok se ne odigra poslednja utakmica u sezoni. Ali možda tek posle toga. (…) Može da ide na bilo koju stranu, i ja to iskoristim činjenicom da to mogu da rezervišem za sebe. Naravno, takođe želim da vidim koje su opcije dostupne u različitim zemljama – i kako je ovde.“ odgovorio neodlučno mikrofonu DAZN Nemački svetski šampion. Opozvan posle nekoliko godina provedenih sa Mannšaftom prošle jeseni, još uvek mu nije garantovano da će biti u poslednjem odredu Džulijana Nagelsmana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.