Leonardo Balerdi hvali Matsa Humelsa

Leonardo Balerdi hvali Matsa Humelsa

U svom najboljem periodu od dolaska u OM, Leonardo Balerdi je ubacio niz veoma dobrih nastupa. Argentinac je zahvaljujući konstantnom napretku uspeo da pridobije navijače Marseja. U intervjuu sa Relevo, odbrambeni igrač Marseja se otvorio o svojim referencama na svojoj poziciji. Ovaj 25-godišnjak preferira jednog od svojih bivših saigrača.

„Volim da gledam mnogo igrača, tako da mogu da izvučem najbolje iz svakog od njih. Kada sam delio sa Humelsom u Dortmundu, razumeo sam zašto je napravio karijeru koju je napravio. Svidelo mi se kako traži propusnice, pomogao mi je.“ on je prvi put priznao španskim medijima. Nemac, koji je bio odličan juče protiv PSG-a, nije mu jedini uzor: „Sviđa mi se Stons, njegov stil igre, način na koji se stavljaju u sredinu u Sitiju, gledam to, pomažu mi da se poboljšam, čine te boljim, trudim se da vidim malo od svih, kada je u pitanju da vidiš kako je Van Dijk treniran, mislim da možeš malo da naučiš od svih.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.