Video, Liga šampiona: Kada Alfonso Dejvis nosi pogrešnu majicu

Video, Liga šampiona: Kada Alfonso Dejvis nosi pogrešnu majicu

Zamenjen na startu, 23-godišnjeg Alfonsa Dejvisa je izabrao Tomas Tuhel da donese novu krv u poslednjim minutima utakmice. Kanađanin je obukao dres svog meča, ali ne onaj pravi… Levi bek je donirao majicu svog saigrača Aleksandra Pavlovića i umalo nije ušao u igru sa njom.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by TNT Sports (@tntsports)

Fizički trener je bio taj koji je primetio ovo u poslednjem trenutku. Igrač Bajerna je uspeo da stavi svoj broj 19 i uđe na teren. Interno, incident sa Alfonsom Dejvisom i dalje postavlja pitanja. Ponuđeno mu je produženje ugovora. Igrač je takođe već nekoliko meseci u kontaktu sa Real Madridom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.