Bajern Minhen: Džošua Kimih hvali Džamala Musialu

Bajern Minhen: Džošua Kimih hvali Džamala Musialu

Velika nada nemačkog i svetskog fudbala, Džamal Musiala uživa u slavnim danima Bajern Minhena. Dvadesetjednogodišnji napadački vezni igrač dobio je pohvale od saigrača Džošue Kimiha na konferenciji za medije. Na konferenciji za novinare, 29-godišnjak je pohvalio zrelost mladog nemačkog internacionalca (27 kapica).

„Džamal je veoma tih momak koji se malo budi. Još uvek je mlad čovek ali već ima nekoliko utakmica ispod pojasa i vidi se da sazreva. Osećao se kao mali dečak kada je stigao u Bajern. Sada postaje čovek.“rekao je Nemac punom parom o svom saigraču, koga željno iščekuje u utorak uveče u polufinalu Lige šampiona protiv Real Madrida.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.