Bajern Minhen: Džošua Kimih šutnuo loptu u akciju za budućeg trenera

Bajern Minhen: Džošua Kimih šutnuo loptu u akciju za budućeg trenera

Ko će naslediti Tomasa Tuhela? Nemački trener će napustiti Bajern Minhen na kraju sezone, ali njegova zamena još uvek nije pronađena. Upitan na konferenciji za novinare o najnovijim glasinama, onoj koja vodi do Ralfa Rangnika, Džošua Kimih je šutnuo konzervu niz put, preferirajući da se fokusira na polufinale Lige šampiona protiv Real Madrida u utorak uveče.

„Naravno da smo gledali glasine. Ali to ne utiče na nas igrače. Nama je bitna sutrašnja utakmica i sledeća nedelja. Cilj je jasan. Bilo bi dobro da se fokusiramo na to. U svakom slučaju, ne možemo da utičemo na ostale.“– rekao je on. Misterija ostaje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.