Matijs De Ligt bi želeo da se vrati u Ajaks Amsterdam

Matijs De Ligt bi želeo da se vrati u Ajaks Amsterdam

Dugo smatran jednom od najsjajnijih perspektiva holandskog fudbala, Matijs De Ligt se borio da ispuni potencijal koji su posmatrači zagledali tokom njegovog boravka u Amsterdamu u Ajaksu. Kapiten ekipe koja se plasirala u polufinale Lige šampiona 2019. godine, 24-godišnjak je sada u Bajern Minhenu, nekoliko dana je još jednom udaljen od polufinala Lige šampiona, protiv Real Madrida. Pošto je igrao za Juventus Torino posle odlaska iz Holandije, De Ligt žali što je tako rano napustio Ajaks, a zna da će se vratiti jednog dana.

„Igrao sam tri godine u prvom timu, što je relativno kratko vreme. Uvek sam mislio da ću igrati malo duže u Ajaksu, ali je neko vreme izgledalo drugačije. Ako ikada budem imao priliku da se vratim u Ajaks, stvarno bih voleo da to uradim. Ali nikad se ne zna, naravno.“– rekao je centarfor Bajern Minhena za zvanični sajt Ajaksa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.