Bajer Leverkuzen upozorio Bajern Minhen za Džonatana Taha

Bajer Leverkuzen upozorio Bajern Minhen za Džonatana Taha

Bajern Minhen želi da pojača svoju centralnu odbranu ovog leta. Nije izvesno da će Bavarci zadržati slične Matijsa de Ligta ili Dejota Upamekana, koji su nezadovoljni svojim nastupima ove sezone. Direktori su već ciljali ključnog igrača u osobi Džonatana Taha, koji je još uvek pod ugovorom do 2025. godine sa Bajer Leverkuzenom, sa kojim je upravo krunisan za šampiona Nemačke.

Međutim, kada su ga pitali o ovome, Fernando Karo, predsednik Bajera, poslao je snažnu poruku Bavarcima. „Želimo da produžimo ugovor Džonatanu Tahu, on zna da mu verujemo i nadamo se da će ostati. Ne gubimo igrače besplatno, tako da je pitanje produžetka ili prodaje ovog leta“.– rekao je izvršni direktor za Skaj Nemačku. Ovo ima zaslugu da bude jasno!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.