BL: Darmštat poleteo posle poraza od Hejdenhajma

BL: Darmštat poleteo posle poraza od Hejdenhajma

Pred domaćom publikom u Böllenfalltoru, Darmštat je izgubio (0-1) od Hajdenhajma na utakmici 31. kola Bundeslige. Na kraju regulacije, Dovedan je posetiocima dao tri boda (90′). Rezultat koji zvanično osuđuje ljude Torstena Libeknehta, prebačen je u nemačku drugu diviziju.

Dno dna lige sa 17 bodova, Darmštat zaostaje 10 bodova za šesnaestoplasiranim Majncom i 12 bodova zaostatka za petnaestoplasiranim Bohumom. Sa tri utakmice do kraja, jaz je preveliki da bi se nadao da će ostati u vrhunskom letu nemačkog fudbala. Hejdenhajm je 10.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.