BL: Mainz obešen o Keln na žici

BL: Mainz obešen o Keln na žici

Duel za opstanak u Bundesligi ove nedelje. U plej-ofu, Majnc je ugostio relegirani Keln sa željom da izađe iz crvene zone. I to je bio savršen početak za igrače Bo Henriksena. Neposredno pre polučasovnog obeležavanja, Leandro Bareiro je pronašao zadnju polovinu mreže za Majnc (1-0, 29′). Zaostajući na poluvremenu, Keln je bio blizu povratka u igru.

Boucsima je dosuđen penal ali Đan-Luka Valdšmit nije uspeo da konvertuje penal (48′). Na kraju je Keln izblizao remi na kraju meča preko Florijana Kajnca sa penala (90′ +5). Filip Mven je ispraćen za Majnc na kraju meča (90′ +7). Nerešeno 1:1 nikome nije pomoglo, pošto Majnc ostaje u plej-ofu, dva boda zaostatka za Bohumom, koji je prvi u zoni relegacije. Za Keln, opstanak je još uvek daleko.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.